Hotellerie und Gastronomie. Teil 1 / Monika Clalüna-Hopf, Marilu Plettenberg
Material type: TextLanguage: German Publication details: Bonn- Bad Godesberg : Kessler Verlag für Sprachmethodik, 1988Description: 112 p. ; 30 cmISBN: 3801850102Subject(s): Deutsche Sprache -- Studium und Lehre | Ngôn ngữ Đức -- Nghiên cứu và giảng dạyDDC classification: 430.71Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|
Sách | Khoa Ngữ văn Đức - ĐH Khoa học Xã hội và Nhân văn Hồ Chí Minh Khoa Ngữ văn Đức | 430.71 H832 (Browse shelf (Opens below)) | Available | 2013100002147 | |
Sách | Khoa Ngữ văn Đức - ĐH Khoa học Xã hội và Nhân văn Hồ Chí Minh Khoa Ngữ văn Đức | Available | 2013100002148 |
Browsing Khoa Ngữ văn Đức - ĐH Khoa học Xã hội và Nhân văn Hồ Chí Minh shelves, Shelving location: Khoa Ngữ văn Đức Close shelf browser (Hides shelf browser)
430.71 H582 Herzlich willkommen Deutsch für Fortgeschrittene in Hotel, Restaurant und Tourismus : | 430.71 H582 Herzlich willkommen : | 430.71 H823 Hörverstehen : | 430.71 H832 Hotellerie und Gastronomie. | 430.71 H832 Hotellerie und Gastronomie. | 430.71 J11 Ja genau! : Deutsch als Fremdsprache : | 430.71 J11 Ja genau! : Deutsch als Fremdsprache : |
ĐTTS ghi : Deutsch im Beruf
There are no comments on this title.